Vrienden & Donateurs

Vriend van Concordia Driel

Vindt u dat Concordia Driel niet kan missen in de Drielse samenleving en wilt u Concordia steunen? Dat kan! U kunt Vriend worden van Concordia Driel, waarmee u een pasje krijgt en van korting kan profiteren bij Drielse ondernemers.

Al voor €7,50 per jaar kunt u Vriend worden van Concordia voor drie jaar. Deelname los per jaar kost €10,-. Dit bedrag komt volledig ten goede van de muziekvereniging die met u deelname kan blijven mee werken aan diverse optredens in Driel (en omstreken) en waarmee we de jonge generatie opleidingen in de muziek kunnen verzorgen.

De Vriendenactie werkt met een machtiging. U kunt kiezen voor een jaarlijkse, doorlopende of eenmalige machtiging. Mocht dit u niet trekken, dan kunt u contact betalen en zorgen wij dat een van onze leden het bedrag ophaalt.

Donateur van Concordia Driel

Wilt u Concordia Driel steunen met een lager bedrag­? Dat is ook mogelijk. Wij zijn blij met iedere tegemoetkoming. Deze tegemoetkoming komt wederom ten goede van de optredens in Driel (en omstreken) en de jeugdopleiding.

U kunt uw donateursbijdrage voldoen met een machtiging. U kunt kiezen voor een jaarlijkse, doorlopende of eenmalige machtiging. Mocht dit u niet trekken, dan kunt u contact betalen en zorgen wij dat een van onze leden het bedrag ophaalt.

Wilt u vriend of donateur worden van Concordia Driel of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@concordia-driel.nl.