Lid worden

Heeft Concordia jouw oren weten te spitsen? Kunt u niet wachten om te beginnen met het maken van muziek of wilt u heel graag weer u oude muzikale hobby oppakken?

Jeugd

Bij muziekvereniging Concordia Driel leren we kinderen in 12 lessen de basisbeginselen van muziek maken, onder leiding van onze professionele muziekdocent Henk van Delzen. Hij geeft les over ritmes, muzieknoten lezen én natuurlijk wordt er muziek gemaakt! De kinderen starten meteen met muziek maken op een instrument naar keuze. Daarop leren ze de basis van musiceren spelenderwijs in een moderne vorm die past bij deze tijd. De instrumenten waar de kinderen gebruik van kunnen maken, zijn plastic instrumenten. Hierdoor wordt de hoeveelheid luchtinhoud die de kinderen nodig hebben, beperkt.

Nadat de jeugdige muzikant de basis onder de knie heeft, stroomt de jeugdige muzikant door naar de reguliere muzieklessen. Voor deze muzieklessen hebben we onze eigen muziekdocenten (ervaren leden), maar we werken ook samen met de muziekschool All Music. Als de jeugdige muzikant voldoende ervaring heeft, kan hij of zij het A-diploma gaan halen en toetreden tot het harmonieorkest.

De kosten voor jeugdige muzikanten die muziekles nodig hebben, bedragen € 24.- per maand. Zodra het A-diploma van de KNMO is behaald is een muzikant geschikt om mee te repeteren met het harmonieorkest. De kosten voor jeugdige muzikanten die enkel meedoen met de harmonie en al in het bezit zijn van een A-diploma van de KNMO, bedragen € 13,- per maand.

Volwassenen

U bent van harte uitgenodigd om de sfeer te proeven tijdens een van onze repetities. Wij repeteren iedere dinsdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur in de Oldenburg in Driel. Een kijkje nemen is volledig vrijblijvend en u wordt zelfs van harte uitgenodigd om mee te repeteren.

De kosten voor ervaren muzikanten die enkel meedoen met de harmonie en al in het bezit zijn van een A-diploma van de KNMO, bedragen € 16,- per maand. De kosten voor startende muzikanten die ook muziekles willen, bedragen € 40,- per maand. Zodra het A-diploma van de KNMO is behaald is een muzikant geschikt om mee te repeteren met het harmonieorkest.

Voorts is er een mogelijkheid om een ‘Rustend lid’ te zijn. Dit houdt in dat u wel deel uit maakt van Concordia Driel, maar niet actief een instrument bespeelt. U wordt dan wel als lid behandeld en betaalt € 5,50 per maand.

Lid worden is heel eenvoudig, neem contact op met onze secretaris door een e-mail te sturen naar info@concordia-driel.nl U ontvangt dan van ons een aanmeldformulier.